Swodo het Knuffel paard van hout met 90 cm zithoogte

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen


Swodo is een heel lief knuffel paard met een zachte vacht. Je kan deze naar hartelust aaien, kammen, borstelen en natuurlijk knuffelen! Swodo kan binnen maar ook gerust buiten staan. Na een regenbui heeft hij wel een langere droogtijd nodig dan een gewoon houtenpaard. Dat is logisch. Je kan je paard natuurlijk bij slecht weer op stal zetten.

Maak een afspraak. Je kan proefzitten en je paard gelijk meenemen!

Productinfo

Swodo heeft een zithoogte van 90 cm.  Swodo heeft een bruine kleur en is bekleed met een heerlijk zachte aaibare vacht.  Swode heeft bruine manen en staart

Zijn hoofd kan naar links en naar rechts bewegen. Dit lieve knuffelpaard is heel sterk en stabiel.  Als je Swodo koopt krijg je hem  zoals op de hoofdfoto staat afgebeeld. Dus het paard in het bruin, de manen blond en het lijf en de benen bekleed met vacht.
Geen tuig, zadel of hoofdstel.  De benen en het hoofd moet je er zelf wel even opzetten. Maar dat is heel simpel. Alle gaatjes en schroeven zijn al voorbereid. Zelfs wij kunnen dat!
Swodo  is geschikt voor kinderen met fantasie vanaf 7 tot 87 jaar. Swodo kan officieel met gemak 100 KG dragen. En we hebben stiekem ook al 200 KG geprobeerd en Swodo gaf geen krimp!
Twee knuffelaars kunnen er dus ook nog samen op!

afmetingen

Created with Sketch.
  • Zithoogte: 90 cm
  • Lichaamslengte: 90 cm
  • Lichaamsbreedte: 46 cm
  • Standbreedte: 70 cm
  • Totale lengte: 170 cm
  • Totale hoogte: 105 cm

  • EAN7442916959981
    SWODO HET KNUFFEL PAARD VAN HOUT MET 90 CM ZITHOOGTE


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Onze houten paarden worden volledig met de hand gemaakt. We delen onze jarenlange ervaring met u en uw kinderen - voor maximaal plezier en veiligheid.

Het gebruikte hout is zorgvuldig geselecteerd en weerbestendig. Niettemin: Hout is een natuurproduct, er kunnen droogscheuren ontstaan ​​en er kunnen knoopogen aanwezig zijn.

Voor de poten gebruiken we massief constructiehout, latten van stabiel larikshout, WISA multiplex voor de body en kop.

De gebruikte lakken zijn goedgekeurd voor kinderspeelgoed.

De prijs is exclusief accessoires, alleen het houten paard pluche manen, staart.

Hoe verzorg ik het houten paard? Moet ik het afdekken als het regent?

De houten paarden zijn weerbestendig en kunnen zonder overkapping buiten leven. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn er echter veranderingen aan het hout die de stabiliteit niet beïnvloeden - droogscheuren en dergelijke zijn normaal. Schilder het hout van tijd tot tijd opnieuw om het goed verzorgd en mooi te houden. Dek het paard niet te veel af - ventilatie is beter voor het hout!