Mijn Houten paard 

De mooiste houten paarden vind je in onze houten paarden stal!
Voor kinderen vanaf 3 jaar tot 103 jaar.  Zolang je wil spelen ben je jong!

Ben je geïnteresseerd in een houten paard dan mag je altijd langskomen om onze paardjes te bekijken. Voor je beslist vinden wij het alleen maar fijn als je zelf overtuigd bent van de kwaliteit en de funfactor die onze houten paarden je zullen geven!

OnS VERHAAL

Donna  en haar vader en moeder hebben samen veel plezier met de houten paarden uit hun stal. Zoals zoveel dochters wil Donna graag een eigen paard. Zoals zoveel vaders & moeders zagen wij dat als haar ouders niet zitten. Paardrijden op de manege elke week en  op paardenkamp  in de vakantie is allemaal prima.  En dat doet ze ook. Maar zo een groot paard thuis voor een meisje van 10...dat leek ons geen goed idee.  Maar een houten paard kan wel!
En wonderbaarlijke genoeg prikkelt dat de fantasie en krijgen de houten paarden een ziel door de liefde van een kind.  Herken je je in ons verhaal kijk dan eens verder op onze site of kom eens kijken in Hechtel-Eksel. We hebben onze houten paarden uitgestald voor jou! Je mag altijd met je vader of moeder komen kijken en proefrijden op het houten paard van jouw dromen uit onze stal. Wel even laten weten dat je komt! En wie weet komt er een dag als je 16 bent of zo, dat je voor een echt paard mag gaan zorgen!

Donna´s Passie

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! 
Paarden paarden en nog eens paarden.

Ik ben gek op dieren en vooral op paardrijden in het echt.
Hobby horsing met stokpaardjes  vind ik  tof en Star Stable  op de PC. Maar houten paarden vind ik echt super super leuk want ik kan altijd even houten paardrijden als ik wil. Want mijn houten paard Fire staat bij ons thuis in de stal. Het is eigenlijk een fietsen schuur maar ik heb die omgebouwd tot stal. En als ik uit school kom ga ik altijd eerst even paardrijden op Fire.

In het weekend rij ik altijd op een echt paard en ik droom van de dag dat ik een echt paard zal hebben.
Maar tot die tijd ben ik blij met mijn houten paard.
Ik zal het heel leuk vinden als je langs komt om onze houten paarden te bekijken. Er zit er vast eentje voor je bij!

Onze waarden

Waarom je op ons kunt rekenen? 
Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf.
We zijn een familie en de houten paarden zijn een hobby en geen business verdien model. 
We hoeven en kunnen ook niet leven van de verkoop van houten paarden. Maar dat hoeft ook niet. De paarden worden op onze bestelling vakkundig  handgemaakt bij een regionaal ambachtelijke houtbewerkingsbedrijf. Onze houten paarden dragen een CE keurmerk en worden vervaardigd met oog voor kind veiligheid, duurzaamheid, het milieu en het klimaat.

We houden een kleine voorraad aan zodat we de meeste bestellingen snel kunnen leveren.

Geen massa product of inferieure materialen. 
Alleen het beste is goed genoeg. 
Elk paardje wordt door ons nog eens gecontroleerd voordat het naar zijn nieuwe familie vertrekt.  Zodat je tevreden zal zijn met je aankoop en er jaren plezier van zal hebben.


Burgemeester & Schepen van Hechtel-Eksel op bezoek bij Donna´s paardenstal 

Donna tijdens haar rijles 

Een klasje van de plaatselijke basisschool wil ook graag even komen kijken

Meer weten?

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.