Romke het houten dwergpaard zithoogte 50 cm

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Dit is Romke de kleinste shetlander uit onze stal. Romke heeft een zithoogte van 50 cm, is gelakt en kan prima buiten staan.
Romke heeft zwarte manen en staart.

Maak een afspraak. Je kan proefzitten en je paard gelijk meenemen!

Productinformatie

Het hoofd van Romke is vast zodat de allerkleinsten zich veilig aan hem kunnen optrekken.  Deze lieve shetlander is heel sterk en stabiel. Als je Romke koopt krijg je hem zoals op de hoofdfoto staat afgebeeld.
Dus alleen het paardje met manen zonder riemen, hoofdstel of tuig.  De benen en het hoofd moet je er zelf wel even opzetten. Maar dat is heel simpel. Alle gaatjes en schroeven zijn al voorbereid. Zelfs wij kunnen dat!
Romke is geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 93 jaar. Romke kan officieel met gemak 100 KG dragen. En we hebben stiekem ook al 200 KG geprobeerd en Romke gaf geen krimp!
Alle kinderen uit de buurt kunnen er dus ook nog samen op!

afmetingen

Created with Sketch.
  • Zithoogte: 50 cm
  • Lichaamslengte: 65 cm
  • Lichaamsbreedte: 35 cm
  • Standbreedte: 46 cm
  • Totale lengte: 110 cm
  • Totale hoogte: 80 cm
  • Afmetingen zijn +/- 3 cm


EAN7442916959936
ROMKE HET HOUTEN DWERGPAARD ZITHOOGTE 50 CM

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Onze houten paarden worden volledig met de hand gemaakt. We delen onze jarenlange ervaring met u en uw kinderen - voor maximaal plezier en veiligheid.

Het gebruikte hout is zorgvuldig geselecteerd en weerbestendig. Niettemin: Hout is een natuurproduct, er kunnen droogscheuren ontstaan ​​en er kunnen knoopogen aanwezig zijn.

Voor de poten gebruiken we massief constructiehout, latten van stabiel larikshout, WISA multiplex voor de body en kop.

De gebruikte lakken zijn goedgekeurd voor kinderspeelgoed.

De prijs is exclusief accessoires, alleen het houten paard pluche manen, staart.

Hoe verzorg ik het houten paard? Moet ik het afdekken als het regent?

De houten paarden zijn weerbestendig en kunnen zonder overkapping buiten leven. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn er echter veranderingen aan het hout die de stabiliteit niet beïnvloeden - droogscheuren en dergelijke zijn normaal. Schilder het hout van tijd tot tijd opnieuw om het goed verzorgd en mooi te houden. Dek het paard niet te veel af - ventilatie is beter voor het hout!