Pinto het grote gevlekte Knuffel paard van hout met 115 cm zithoogte

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen


Pinto is een heel stoer en groot knuffel paard met een zachte vacht. Je kan deze naar hartelust aaien, kammen, borstelen en natuurlijk knuffelen! Pinto kan binnen maar ook gerust buiten staan. Na een regenbui heeft hij wel een langere droogtijd nodig dan een gewoon houtenpaard. Dat is logisch. Je kan je paard natuurlijk bij slecht weer op stal zetten.

Maak een afspraak. Je kan proefzitten en je paard gelijk meenemen!

Productinfo

Pinto heeft een zithoogte van 115 cm.  Pinto heeft een gevlekte kleur en is bekleed met een heerlijk zachte aaibare vacht.  Pinto heeft zwarte manen en staart

Zijn hoofd kan naar links en naar rechts bewegen. Dit lieve knuffelpaard is heel sterk en stabiel.  Als je Pinto koopt krijg je hem  zoals op de hoofdfoto staat afgebeeld. Dus het paard met zwarte manen en staart en het lijf en de benen bekleed met gevlekte vacht.
Geen tuig, zadel of hoofdstel.  De benen en het hoofd moet je er zelf wel even opzetten. Maar dat is heel simpel. Alle gaatjes en schroeven zijn al voorbereid. Zelfs wij kunnen dat!
Pinto  is geschikt voor kinderen met fantasie vanaf 8 tot 88 jaar. Pinto kan officieel met gemak 100 KG dragen. En we hebben stiekem ook al 200 KG geprobeerd en Pinto gaf geen krimp!
Twee cowboys of cowgirls kunnen er dus ook nog samen op!

afmetingen

Created with Sketch.
  • Zithoogte: 115 cm
  • Lichaamslengte: 90 cm
  • Lichaamsbreedte: 45 cm
  • Standbreedte: 95 cm
  • Totale lengte: 175 cm
  • Totale hoogte: 142 cm
  • Afmetingen zijn +/- 3 cm


EAN7442916959967

PINTO HET GROTE GEVLEKTE KNUFFEL PAARD VAN HOUT MET 115 CM

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Onze houten paarden worden volledig met de hand gemaakt. We delen onze jarenlange ervaring met u en uw kinderen - voor maximaal plezier en veiligheid.

Het gebruikte hout is zorgvuldig geselecteerd en weerbestendig. Niettemin: Hout is een natuurproduct, er kunnen droogscheuren ontstaan ​​en er kunnen knoopogen aanwezig zijn.

Voor de poten gebruiken we massief constructiehout, latten van stabiel larikshout, WISA multiplex voor de body en kop.

De gebruikte lakken zijn goedgekeurd voor kinderspeelgoed.

De prijs is exclusief accessoires, alleen het houten paard pluche manen, staart.

Hoe verzorg ik het houten paard? Moet ik het afdekken als het regent?

De houten paarden zijn weerbestendig en kunnen zonder overkapping buiten leven. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn er echter veranderingen aan het hout die de stabiliteit niet beïnvloeden - droogscheuren en dergelijke zijn normaal. Schilder het hout van tijd tot tijd opnieuw om het goed verzorgd en mooi te houden. Dek het paard niet te veel af - ventilatie is beter voor het hout!