Magic Eenhoorn van hout met 90 cm zithoogte

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen


Een Eenhoorn is natuurlijk altijd Magisch!
Deze Magic Eenhoorn van hout
maakt jouw sprookje waar. Je kan met haar in je tuin door het magisch sprookjes portaal van jouw verbeelding stappen... Of gewoon op je kamer naar dromenland! De Magic Eenhoorn reist mee op jouw fantasie.
Haar hoorn licht dan op in alle kleuren van de regenboog.


Magic is niet op voorraad maar kan besteld worden. Leveringstermijn is 10 werkdagen

Productinfo

Magic Eenhoorn heeft een zithoogte van 90 cm.  Magic heeft een witte kleur en is gelakt en kan daarom prima buiten staan.
Magic Eenhoorn heeft fel roze manen en staart.

Haar hoofd kan naar links en naar rechts bewegen. Dit sprookjesachtige fabeldier is heel sterk en stabiel.  Als je Magic koopt krijg je haar  zoals op de hoofdfoto staat afgebeeld. Dus het paard in het wit, de manen roze, en de eenhoorn op haar hoofd.
Geen tuig, zadel of hoofdstel.  De benen en het hoofd moet je er zelf wel even opzetten. Maar dat is heel simpel. Alle gaatjes en schroeven zijn al voorbereid. Zelfs wij kunnen dat!
Magic  is geschikt voor kinderen met fantasie vanaf 7 tot 87 jaar. Magic kan officieel met gemak 100 KG dragen. En we hebben stiekem ook al 200 KG geprobeerd en Magic gaf geen krimp!
Twee mollige feeën kunnen er dus ook nog samen op!

afmetingen

Created with Sketch.
  • Zithoogte: 90 cm
  • Lichaamslengte: 90 cm
  • Lichaamsbreedte: 46 cm
  • Standbreedte: 70 cm
  • Totale lengte: 170 cm
  • Totale hoogte: 105 cm
  • Afmetingen zijn +/- 3 cm

EAN7442916959950
MAGIC EENHOORN VAN HOUT MET 90 CM ZITHOOGTE


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Onze houten paarden worden volledig met de hand gemaakt. We delen onze jarenlange ervaring met u en uw kinderen - voor maximaal plezier en veiligheid.

Het gebruikte hout is zorgvuldig geselecteerd en weerbestendig. Niettemin: Hout is een natuurproduct, er kunnen droogscheuren ontstaan ​​en er kunnen knoopogen aanwezig zijn.

Voor de poten gebruiken we massief constructiehout, latten van stabiel larikshout, WISA multiplex voor de body en kop.

De gebruikte lakken zijn goedgekeurd voor kinderspeelgoed.

De prijs is exclusief accessoires, alleen het houten paard pluche manen, staart.

Hoe verzorg ik het houten paard? Moet ik het afdekken als het regent?

De houten paarden zijn weerbestendig en kunnen zonder overkapping buiten leven. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn er echter veranderingen aan het hout die de stabiliteit niet beïnvloeden - droogscheuren en dergelijke zijn normaal. Schilder het hout van tijd tot tijd opnieuw om het goed verzorgd en mooi te houden. Dek het paard niet te veel af - ventilatie is beter voor het hout!